review.png 10

APK

APK keuring bij tomcars in Heesch. 
Waarom een APK-keuring? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.  Daarnaast is het in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Hierbij kunt u denken aan het controleren van o.a. uw autobanden, schokdempers, verlichting en remmen. 

article_image_1579176281.jpg

Banden

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uwt u banden op de juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.  

article_image_1580897729.jpg

Onderhoud

Onderhoud en reparatie aan uw auto is vervelend. Het kost altijd geld en u ziet er meestal niets van. Toch is het belangrijk dat een auto goed onderhouden wordt. Naast de verplichte APK keuring beïnvloed goed onderhoud de levensduur van de auto en het voorkomt vaak onverwachte problemen.

article_image_1551426156.jpg

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken. Laat daarom regelmatig uw remmen controleren en onderhouden 

article_image_1580897511.jpg

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes. Storingen worden automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van uw auto zodat deze uitgelezen kan worden. Echter levertdit niet altijd de oorzaak van de storing op.  

article_image_1580899671.jpg

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof.

 

article_image_1580897903.jpg
Whatsapp Whatsapp ons
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website