review.png 10

Financiering / Lease

U heeft de auto gevonden die aan al uw wensen en eisen voldoet maar u heeft niet direct de financiële middelen om de auto aan te schaffen. Soms kan het dan aantrekkelijk zijn om de auto geheel of gedeeltelijk te financieren.

article_image_1551426127.jpg

Garantie

Wanneer u een auto koopt verwacht u een stukje zekerheid in de vorm van garantie. We maken onderscheidt tussen fabrieksgarantie en BOVAG garantie.
Voor auto's met een resterende fabrieksgarantie kunt u bij elke willekeurige dealer van het betreffende merk terecht. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd bij ons terecht.
De garantievorm en de lengte van de garantieperiode vindt u bij elke advertentie. Uiteraard zijn andere wensen ook altijd bespreekbaar. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

https://www.bovag.nl/getattachment/Redactionele-pagina-s/Garantie/Algemene-voorwaarden-auto-particulier-(print)-juni-2022-(1).pdf.aspx?lang=nl-NL

article_image_1553692735.jpg

Wagenparkbeheer

Heeft u een groter wagenpark en kost het beheer hiervan u teveel tijd en energie? Wij kunnen u hierin als betrokken en betrouwbare partij ontlasten. Door onze expertise in de autobranche kunt u in veel gevallen ook nog eens besparen op de kosten van uw wagenpark.

article_image_1551426141.jpg
Whatsapp Whatsapp ons
  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website