loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 1

Over ons

Content Image 1

Welkom bij Tomcars

Autobedrijf Tomcars is gespecialiseerd in de verkoop van met name jong gebruikte en nieuwe auto’s. Bij ons vindt u keurige occasions, zo goed als nieuwe company cars, en nieuwe voorraadauto’s die snel leverbaar zijn. Klantvriendelijkheid, afspraken nakomen en een goede service vinden wij belangrijke punten. Wij kopen onze auto’s zorgvuldig in bij vertrouwde partijen in de gehele Benelux en daarbuiten. Uiteraard altijd met een 100% aantoonbare historie en kilometerstand.

De kansen op de door het internet veranderende automarkt en de interesse in de autobranche gaven Tom de Bruyckere in 2009 genoeg reden en motivatie om Autobedrijf Tomcars op te richten. Het begon met de verkoop van gebruikte auto's en de verhuur van aanhangwagens vanuit het ouderlijk huis. Na een mooie groei in voorraad en verschillende uitbreidingen staat er nu een prachtig nieuw pand aan de Nieuwe Erven te Heesch op slechts een paar honderd meter van waar de start in 2009 plaatsvond.

Eind 2019 hebben we er voor gekozen om onderhoud, reparaties en het rijklaar maken van de verkochte auto’s niet meer uit te besteden maar in eigen beheer te gaan uitvoeren. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en werken er drie monteurs in onze werkplaats aan de Nieuwstraat 1a in Heesch. Zo kunnen we u als klant nog beter van dienst zijn en ons met trots een full service autobedrijf noemen. Tevens zijn wij sinds mei 2020 aangesloten bij BOVAG, wat u enkele fijne zekerheden geeft. Wij staan klaar om u als nieuwe klant te verwelkomen en mobiel te houden!

Banner Image 1

Onze toekomstplannen

Er is door aankoop van een flink stuk bouwgrond weer een uitbreiding op komst! Er zijn plannen voor de bouw van een compleet nieuwe en moderne werkplaats tegenover de huidige showroom op de hoek Nieuwe Erven- Vinkelsestraat. Zo hebben we straks Tomcars service en verkoop op één locatie wat prettig is voor u en voor ons.

banner_images_1_1688647720204814302.png
Persoonlijk
banner_images_2_16886477931849341015.png
Divers
banner_images_3_1688647793349449960.png
Betrouwbaar

Een kijkje binnen

Morgen Internet - Zorgeloos website