Onderhoud

Onderhoud en reparatie aan uw auto is vervelend. Het kost altijd geld en u ziet er meestal niets van. Toch is het belangrijk dat een auto goed onderhouden wordt.  Naast de verplichte APK keuring beïnvloed goed onderhoud  de levensduur van de auto en het voorkomt vaak onverwachte problemen.

Sinds onze start in 2009 hebben wij een solide vaste samenwerking met Autoservice van de Wetering te Nistelrode. Zij verzorgen al het onderhoud en reparaties aan onze occasions. Dit geldt zowel bij aankoop en na aankoop van uw auto. U kunt uw auto na aankoop dus gewoon bij ons in onderhoud houden of rechtstreeks bij Autoservice van de Wetering.

De samenwerking met Autoservice van de Wetering past goed bij ons bedrijf, ze hebben net als wij een open en eerlijke werkwijze  en houden er een “no nonsense”beleid op na.

Omdat net als bij ons ook bij Autoservice van de Wetering de overheadkosten laag gehouden worden kunnen ze een scherp tarief hanteren. Uiteraard is  Autoservice van de Wetering uitgerust met alle benodigde apparatuur en kennis om uw auto volledig te kunnen onderhouden en zo nodig repareren.

Rijklaarmaken

Auto’s zonder fabrieksgarantie
Wanneer u een auto bij ons aanschaft maken wij de auto zo genoemd “rijklaar”. Dit betekent dat de auto grondig nagekeken wordt en zijn benodigde onderhoud en/of reparaties uitgevoerd worden.

Autoservice van de Wetering voert normaal gesproken deze werkzaamheden aan de auto uit. Uiteraard staan wij garant voor de werkzaamheden en mag u ons verantwoordelijk houden en aanspreken bij eventuele vragen of problemen.

Auto’s met resterende fabrieksgarantie
Als de door u aangeschafte auto nog een resterende fabrieksgarantie heeft kiezen wij er in principe voor om de auto door een officiële merkdealer “rijklaar” te laten maken. Dit heeft als voordeel dat de fabrieksgarantie geldig blijft en er bij eventuele garantiegevallen makkelijker aanspraak gedaan kan worden op de fabrieksgarantie.

In de meeste gevallen krijgt de auto dan ook een jaar assistance(pechhulp).

Aarzel bij vragen of opmerkingen niet om contact met ons op te nemen.

Heeft u liever direct contact met Autoservice van de Wetering.
Autoservice van de Wetering
Maxend 48
5388TX Nistelrode
06-28405004